Bowling

Dags för bowling

Hej Hussar o mfl i släkten. Bowlingen framflyttad till den 14 nov å John schotts bowlingshall Kungsgatan 37 Stockholm, med släktföreningen, Vi Hussar. Vet ni inte vilken led ni tillhör kom ändå o spela o umgås… anmäl er då så vi ser antalet intresserade så vi får ihop banorna. Osa senast 7 nov.

Vi bjuder denna kväll på banavgiften.släktfrågor kl 18. Bowling kl 19. Mvh styrelsen.

Hej vi Hussar!! Nu smäller det! Den 18 oktober klockan 18.00 slår vi upp dörrarna till en bowlingturnering i lokalen John Scott på Kungsgatan 37 i Stockholm.

Denna turnering baseras på de tre sönerna till Erik Nilsson Huss från Hussjö/Hässjö. ”Ur hussen”. Jag har tagit deras titlar till de tre sönerna för de tre lagen. Som landsfiskal Huss, klockar Huss och Präst Hussen.

Varje lag får ha fyra spelare. Blir vi flera än tolv får vi gruppera, men minst tolv spelare. Tanken är att vi spelar varannan månad och varje tisdag klockan 19.00 för att till slut ha slutturneringen i Maj 2023. Bästa laget får bära triumfens vandringspris till nästa säsong.

John Scott, Kungsgatan 37, Stockholm
John Scott, Kungsgatan 37, Stockholm

Så klockan 18.00 har vi först mötet i någon lokal inne på bowlinghallen och samtalar om eventuella forskningsproblem och dna-frågor et cetera. Efter det, klockan 19.00, spelar vi. En timme har vi på oss och det gäller att ta poäng men samtidigt har roligt tillsammans.

Nu gäller det för er som spelar att veta från vilken son/led som man härstammar för att gå in i de olika grupperna. Vet man ännu inte det så välkommen på mötet den 18 oktober så löser vi det!

Anmälan till turneringen pågår från 27/8-10/10, och anmäl er på finnselet@hotmail.com alternativt Facebook. Skriv vilket led man tillhör och namn på spelaren.

Vi Hussar släktförening bjuder på första omgången denna tisdag till de tre banorna, så välkomna kom och möt motståndet både i forskningen och turneringen.

Välkomna önskar vi i styrelsen!