God jul och gott nytt år

Kära släkt!

Släktföreningens 93:e verksamhetsår går mot sitt slut.

Det har åter varit ett år som präglats av hög släktforskningsaktivitet, men också av ekonomisk sparsamhet. Föreningen genomförde ett släktmöte i juli i hem-socknen Torp. Föreningen deltog även i Riksarkivets Arkivens dag i november på MKC i Fränsta. Till vår glädje har vi också funnit ett Hussarkiv hos Riksarkivet.

Stamtavlan för Erik Nilsson Huss finns nu tillgänglig på Internet. Den innehåller mer än 30.000 personer och växer fortfarande. Vi hoppas att ni som anmält er som användare hittar både mycket och ny information i den.

Inför 2019, då ett ordinarie släktmöte ska genomföras, vill vi önska alla i den stora familjen Huss en


God och trivsam jul
och ett
Gott Nytt År!

Styrelsen och redaktionen, nämligen:
Jan Söderström, Mikael Huss, Johan Westermark, Mathias Zachariassen och redaktör/webmaster Ove Kaufeldt