Släktträd till salu

Det kom ett e-post med ett spännande erbjudande till ordförande Jan med Thomas Edgren som avsändare, och det löd i stort sett som följer:

Hej Jan.
För många år sedan beställde min mor (Gunhild Huss-Edgren) ett släktträd av Arvid Huss. Jag ärvde det, men då jag nu skall flytta utomlands tycker jag att det är tråkigt att det skall lämna landet. Kan du höra (till exempel på släktträffen) om det är någon som skulle vara intresserad av att köpa det av mig. Då det är inglasat bör det nog hämtas hos mig i Flen. Yttre storleken är 75×87 centimeter. Ett rimligt pris torde vara 1000 kronor.

Därför vidarebefordrar vi erbjudet med detta specialbeställda släktträd till er övriga Hussar här på webbplatsen. Om ni är intresserade, kontakta Thomas på telefon 070 225 23 73 eller via e-post på tomas.edgren@hotmail.se.