Jubileumsfest – Släktföreningen Huss 90 år

JUBILEUMSFEST PÅ FORESTA
LÖRDAG 18 JUNI 2016

Nu är det dags för släktföreningens stora 90-årsfirande. Vi samlas på Scandic Foresta på Lidingö lördagen före midsommar. Det finns möjlighet till övernattning och gemensamma aktiviteter under söndagen.

Kl 12-13 lunch i matsalen på Foresta.

Kl 13.30-15 Föredrag: Intressanta personer i släkten; hussar och hussättlingar. Vi får en historisk tillbakablick med spännande anekdoter. Föreläsare: Jan Söderström.

Kl 15- kaffe med kakor och mingel. Möjlighet att ställa frågor om släktforskning till vår sakkunnige.

Kl 16.30 Släktmötesförhandlingar.

Kl 18.30 Fördrink ute på terrassen runt borgen, om vädret tillåter.

Kl 19 Middag med tre rätter och kaffe i den vackra matsalen med utsikt.

Dans till kl 01 på natten!

På söndagen erbjuder vi trevliga aktiviteter till självkostnadspris.

 

Priset för denna fantastiska dag/kväll är 450 kr per person, inklusive mineralvatten. Den som önskar vin till maten betalar för ett särskilt dryckespaket, ca 250 kronor. Ett alkoholfritt dryckespaket kostar 100 kronor per person. Barn och ungdomar upp till 12 år betalar 200 kronor (inkluderar dryck). Obs dessa priser gäller endast betalande medlemmar i släktföreningen. Den som inte är medlem eller som inte erlagt medlemsavgift, betalar fullt pris för festligheterna.

Söndag 19 juni

På söndagen 19/6 kan man delta i lite trevligheter till självkostnadspris. Vi möts vid Dalénum kl 10.45 på Lidingö där vi tar båten Sjövägen kl 11 med Accesskortet (zon A) till Allmänna Gränd på Djurgården. Det tar ca 40 min. Ni som inte har Access-kort kan köpa en biljett via mobilen eller få åka på någon annans kort. Det fixar vi!

Väl på Djurgården går vi till Blå Porten och äter lunch kl 12. Ni kan titta in på deras hemsida, blaporten.com om ni vill bli inspirerade! Var och en köper sin egen lunch.

Efter lunch har vi hela Djurgården med allt man kan göra: Skansen, Gröna Lund, Thielska Galleriet, Waldemarsudde eller Abba-museet. Det enda man måste förboka biljetter till är Abba-museet, vilket man gör på muséets webbplats.

Vi hoppas på ett strålande Stockholm i sommarskrud!


Foresta ligger precis bredvid den vackra Millesgården som var Carl Milles och hans fru Olgas hem och arbetsplats. Många av Carls fantastiska skulpturer finns att se i den vackra parken. Vi kan varmt rekommendera ett besök!

De som vill ha övernattning på Scandic Foresta ordnar det själva. Ni ska uppge en bokningskod då ni bokar så de vet att ni kommer från Hussfamiljen. Boka inte via Scandics hemsida utan endast via telefon eller mail.
Telefon – 08 517 324 14
Mailmeeting.foresta@scandichotels.com
Bokningskod: 45805564

OSA snarast, dock senast den 17 maj. Meddela hur många ni blir samt eventuell specialkost. Ange ålder på medföljande barn. Blankett för anmälan finns längst ner på denna sida.
Om ni inte kommer till lördagens lunch, var vänliga och meddela detta i samband med anmälan.
Mejla till Carolina Soudah på carolina@soudah.se eller posta ett brev till Carolina Soudah, Mjölnarstigen 11a, 181 46 Lidingö.

Inbjudan till jubileumsfesten i PDF-format

Anmälningsblankett

För att använda blanketten så smidigt som möjligt gör du följande:

  1. Högerklicka på länken här ovan och välj att spara blanketten lokalt på din dator.
  2. Öppna blanketten och fyll i den på datorn. När du är färdig sparar du blanketten med med CTRL+S eller gå in i menyn Arkiv/Spara…
  3. E-posta den ifyllda blanketten till carolina@soudah.se.