Släktmöte 14 juni 2014

Släkten Huss fyller 400 år

ekelundshof4

2014 års släktmöte kommer att hållas på Eklundshof i Uppsala. Vi har förlagt festligheterna till denna ort med anledning av att det i mars 2014 var 400 år sedan släkten Huss anfader, Ericius Nicolai Medelpadius, skrevs in vid Uppsala Universitet och Norrlands Nation. För att skiljas från övriga inskrivna medelpadare, gick Ericius snart över till namnet Hussius. År 1614 räknar vi därför som vår släkts och vårt namns födelseår.

I sedvanlig ordning blir det släktmötesförhandlingar på lördag eftermiddag, följda av festligheter med god mat och trivsam gemenskap, ca kl 19.00.

Deltagaravgiften är 300 kronor per person, vilket inkluderar deltagande i möte och fest. I detta ingår en tre-rätters middag inklusive alkoholfri dryck och kaffe.

I vår frände läkaren och professorn Magnus Huss´ (1807-1890) anda, väljer vi denna gång att ta betalt separat för alkoholhaltiga drycker. Vi erbjuder därmed ett dryckespaket, inkluderande välkomstdrink (mousserande vin) samt vin till förrätt och varmrätt. Priset är 200 kronor.

Det finns möjlighet att övernatta, både fredag-lördag och lördag till söndag. Övernattning kostar 350 kronor per person och natt i dubbelrum, 550 kronor per person och natt i enkelrum. Frukost ingår i detta pris.

Viktig information

Denna anmälan är bindande och måste vara inlämnad senast den 23 maj 2014.

Om du inte vill fylla i och skicka din anmälan finns ett blankett i PDF-format länger ner på sidan.

[Uppdatering: kontaktformulären har plockats bort då de är inaktuella.]