Glögg-mys i vinterkylan

GloggVinterkylan slog till i Stockholm lagom inför andra advent. Så det passade extra bra med varm glögg i goda vänners och fränders lag.

Dryga dussinet hussar och huss-ättlingar träffades hemma hos ordföranden Lena Huss. Det serverades olika spännande glögg-sorter, som vår klubbmästare Carolina Soudah valt ut speciellt för detta tillfälle. Så det blev inte bara en traditionell glöggträff, utan också en upptäcksfärd i nya smaker…

Som alternativ bjöds ostbricka, för den ville komplettera sötsakerna.

Vi hoppas att kunna göra detta till en liten tradition i föreningen: Glögg hos ordföranden 2:a advent varje år. Den andra söndagen i advent visade sig vara precis rätt tidpunkt. Första advent har folk fullt upp, och tredje och fjärde söndagarna är många upptagna av julförberedelser. Så den andra var precis lagom ”ledig” för många.

Styrelsen genom

Lena Huss