Välkommen till Släktföreningen Huss och vår nya hemsida

Ute blommar det, här bygger vi
Ute blommar det, här bygger vi.

Det är sommar och semestertider just nu. Dessutom – åtminstone för dem av oss som bor i Stockholmstrakten – en av de vädermässigt kanske finaste somrarna på länge. Massor av sol och precis lagom varmt…

Troligen är det många som prioriterar annat nu än att surfa på Internet. Men vi är desto gladare att du hittat till vår hemsida just nu. Det är nämligen en alldeles ny och modernare hemsida som nu ser dagens ljus.

Om du hittat hit för första gången hoppas vi att du skall finna föreningens hemsida intressant, informativ och samtidigt underhållande.

För dig som besökt sidan tidigare, kommer du att märka att hemsidan förändrats på olika sätt. En hel del är sig likt, men det har även tillkommit en hel del nya funktioner. Kanske kommer du även att uppleva att en del material saknas. Det beror på att den nya hemsidan fortfarande är under uppbyggnad. Vi har helt enkelt inte hunnit lägga upp allt. Men vi tar inte semester, utan jobbar successivt på att komplettera med såväl tidigare som nytt material.

Under tiden; njut av den korta svenska sommaren -och titta gärna in på vår hemsida med jämna mellanrum. Ta del av spännande material om våra fränder och våra förfäder, om släktens historia och om vår nutid.

Sist men inte minst vill vi uppmana dig att skicka in material av olika slag. Det kan vara nyheter och händelser i din närmaste krets, till exempel familjenytt. Men vi sätter också stort värde på historiskt material, kuriosa och liknande. Säkert finns det massor av spännande information som fler skulle vilja ta del av !

Sommarhälsningar från styrelsen

// Lena Huss

Ordförande