Rea på Vi Hussar II

Föreningen säljer ut Vi Hussar II • Släktkrönika. Boken är inbunden och har 300 sidor. Den innehåller uppgifter om cirka 2 500 ättlingar. Missa inte det här tillfället att försäkra dig om ett eget exemplar av standardverket för Huss-släkten!

  • Tusentals personbeskrivningar
  • Täcker år 1590–2000
  • Hundratals foton
  • Stamtavla i A3
  • Register – lätt att hitta i
  • Insprängda artiklar

Vi Hussar IIDu får hem boken per post för totalt endast 50 kronor. Erbjudandet gäller betalande medlemmar och ett exemplar. Om du vill köpa ytterligare exemplar av boken är priset 150 kronor per bok. Porto 50 kronor tillkommer.

Betala direkt till vårt plusgiro 15 43 81-8.

Fyll i uppgifterna nedan så skickar vi boken med Posten. Du har den inom några dagar.

 

Fel: Kontaktformulär hittades inte.