Bli medlem

Varför ska man vara med i släktens förening? Även om man gillar att vara en Huss, behöver man väl inte organisera sig! Vi har några argument som vi tycker är bra:

• Ett stort nätverk. Du kan lätt ta kontakt med alla i tjocka släkten. Släktkrönikorna och släktregistret ger dig kontaktuppgifterna. Om du till exempel behöver en praktikplats, är det lättare att fråga en släkting än en obekant person.
  • Fantastiska släktmöten. Människor kommer resande från alla håll för att träffa Hussar. Trevligt umgänge i fin miljö – som ger nya vänner och bekanta.
  • Hjälp att släktforska. Föreningens släktkrönikor är en bra startpunkt om du vill lära dig mer om dina föregångare. I föreningen finns det åtskilliga som har släktforskning som ett stort intresse. Från dem kan du få tips och hjälp att själv komma igång.

Övertygad? I så fall behöver du bara höra av dig till föreningen och berätta att du vill bli medlem, det gör du enklast på vår kontaktsida. När du har fått en bekräftelse betalar du årsavgiften till vårt bankgiro 174-0760.

Aktuella belopp är:

• Familj med hemmavarande barn t.o.m. 18 år – 200 kr
  • Ensambetalande över 18 år – 150 kr
  • Studerande över 18 år – 50 kr

Vid anmälan vill vi att du anger:

• Hela ditt namn
  • Postadress med postnummer och ort
  • Födelsedatum för dig och de eventuella familjemedlemmar du anmäler
  • E-postadress

Släktskap är en förutsättning för medlemskap, naturligt nog. Det kan du läsa mer om i föreningens stadgar.