En god och trivsam jul

Kära släkting!

Om drygt 6 år fyller föreningen 100 år!

Efter en del undersökningar har vi inte lyckats finna någon släktförening som är lika gammal. Kända släktföreningar är Långarydssläkten och Buresläkten, men dessa föreningar bildades så sent som på 1960- och 1970-talen.

Vid årets släktmöte den 29 juni antogs nya stadgar. Läs mer om detta på hemsidan. Glädjande var att Kerstin Åkerberg valdes in som ny styrelseledamot. Kerstin har en lång och gedigen erfarenhet av släktforskning. Hon kommer att vara den som svarar för fortsatt släktforskning om vår släkt.

Stamtavlan för Erik Nilsson Huss finns tillgänglig på Internet via vår hemsida (https://vihussar.se). Den innehåller mer än 34.000 personer och växer fortfarande. Vi hoppas att ni som anmält er som användare hittar mycket information om nutida och äldre släktingar i den.

Inför 2020 vill vi önska alla i den stora familjen Huss en

God och trivsam jul
och ett
Gott Nytt År!

Styrelsen och redaktionen, nämligen:

Jan Söderström, Mikael Huss, Johan Westermark, Mathias Zachariassen, Kerstin Åkerberg och redaktör/webmaster Ove Kaufeldt